Milano 5-9 octombrie: Avion dus-intors (OTP-BGY 20 EUR). Avion+Transfer aeroport+Cazare 4 zile, 2 pers, 2 stele cu mic dejun=862 RON/pers

Dupa ce se termina sezonul, preturile la avion scad. Pe Ryanair.com gasiti zboruri Bucuresti-Milano Bergamo la numai 20 de Euro, dus-intors. Plecarea va fi joi, 5 octombrie (7:00) iar returul luni, 9 octombrie (9:25). Rezervarile se pot face aici.

DusRyanair1.PNG

IntorsRyanair2.PNG

Transferul in Milano se poate face cu autobuzul. Cu Terravision, pretul dus Milan Bergamo-Milan (5 oct., ora 8:55) este de 5 EUR iar intors (9 oct., ora 7:10) costa 4 EUR. Desigur, sunt mai multe variante pe care le poti alege ca si orar.

Terravision.PNG

Biletele de autobuz pot fi cumparate online de aici.

Conform Booking.com, cazarea de 2 persoane la 2 stele pentru 4 nopti costa 1453 RON (727 RON de persoana), cu mic dejun inclus. Acesta se afla situat langa gara. Poate parea scumpa cazarea. Sa nu uitam insa ca Milano nu este un oras ieftin. Aceasta locatie este printre cele mai accesibile ca pret pe Booking.com.

Cazare.PNGRezervarea unei camere de hotel se poate face aici.

Pe Airbnb.com se gasesc cazari in jurul a 1000 RON pentru 4 nopti in aceeasi perioada (5-9 oct.). Acest pret este printre cele mai scazute de pe site-ul respectiv.

Astfel, de persoana, totalul ar fi de aproximativ 862 RON.

In 4 zile poti vizita: centrul orasului (Duomo, Scala, Galleria Vittorio Emanuele II), lacul Como situat in nord, Lugano, Elvetia, aflat aproape de Como. O zi o poti folosi pentru a vizita Torino situat la 150 km de Milano.

Vacanta placuta!

2 gânduri despre „Milano 5-9 octombrie: Avion dus-intors (OTP-BGY 20 EUR). Avion+Transfer aeroport+Cazare 4 zile, 2 pers, 2 stele cu mic dejun=862 RON/pers

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s