Bratislava (din Cluj) 27 sept-1 oct: Avion dus-intors (CLJ-BTS 78 RON). Alternativa ieftina de a zbura si vizita Viena.

Pe Site-ul Wizz Air gasiti o oferta ieftina cu plecare din Cluj-Napoca de pe Aeroportul Avram Iancu. Numai 78 RON dus-intors. Plecarea va fi miercuri, 27 septembre (7:15), iar retrul duminica, 1 octombrie (8:00) din Bratislava.

Bilet Ieftin.PNG

Transferul de la aeroport in Bratislava se poate face cu autobuzul 61 pentru aproximativ 90 eurocenti. Detalii aici cu privire la oras si statii. Biletele pot fi cumparate din centrele de tichete aflate in aeroport.

In Viena poti ajunge cu SlovakLines de la aeroportul din Bratislava. Biletele se pot cumpara aici. Transferul dureaza 2 ore, iar costul poate varia.

Obiective de vazul in Bratislava: centrul istoric, Castelul Bratislava, Podul cu „OZN”-ul de peste Dunare. Bratislava poate fi un punct de plecare pentru a vizita Muntii Tatra, cei mai inalti si spectaculosi din Carpati.

Obiective de vazut in Viena: Palatul Schonbrunn, Palatul Belvedere, Turnul Dunarii, Catedrala Sfantul Stefan, Opera Vieneza, Palatul Imperial Hofburg.

Aboneaza-te pentru a nu rata urmatoarele postari cu ponturi de calatorie pe blogul „colectionarului de orase” la sectiunea City-break/Sugestii de vacante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s