Popas in drum spre Moldova la Bistro Junior (Buzau)

Pleci din Bucuresti si ai drum spre Moldova. La iesire din Urziceni te loveste foamea. Ai putea sa opresti la o benzinarie sa mananci un sandvis sau la o carciuma sa servesti niste mici cu mustar si cartofi prajiti. Dar de ce sa faci asta? Parca te-ai saturat de atatia mici si sandivsuri incalzite.

Nu ai foarte multi bani sa mananci la restaurant asa ca probabil te vei multumi cu variantele de mai sus sau vei rabda. Exista insa o solutie la toate acestea. Un loc ce este accesibil ca pret si are mancare variata si buna.

Acest loc se numeste Bistro Junior din Buzau (eu il stiu de Tess). Poate singurul impediment este acela ca trebuie sa intri in orasul Buzau (de obicei cand mergi spre Moldova il ocolesti). Vei ajunge insa rapid deoarece Buzau nu este foarte intins, avand peste 100000 de locuitori. Poti parca in fata restaurantului, langa liceul Hasdeu. Adresa este Bulevardul Gării 4-6, Buzău. Pagina de facebook poate fi accesata aici.

Poti servi specialitati, pizza, paste, salate etc. Tin minte ca am dat 16 lei pe jumatate de pui la ceaun cu mamaliga si usturoi. Pomana porcului costa 9 lei si ai inclusa carne, salata, mamaliga si usturoi. Pizza la metru costa 30 de lei. Mi se pare rezonabil. Decorul este ok iar la etaj poti juca bowling sau biliard. Servirea a fost in general buna. Nu am asteptat foarte mult.

Cam atat despre acest loc. Repet, este o alternativa iefina si buna la mici si sandvisuri servite in benzinarii. Pentru restaurante cu stele Michelin trebuie sa mergem afara:D.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s