Gara, locul ce a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila

Desi un cliseu, aceasta vorba este adevarata. Eu o sa va povestesc o intamplare reala, insa nu voi da nume. El va fi „domnul fara nume”, ea „doamna fara nume”. Nici gara nu o voi preciza. O sa o numim pur si simplu „gara Intamplatoare”. Desi, la cum s-a petrecut povestea noastra, gara nu este deloc un loc intamplator.

Domnul fara nume era indragostit de o fata, insa nu avea curajul sa ii spuna ce simte pentru ea. Erau din locuri diferite ale tarii si s-au reintalnit la un eveniment pentru 3-4 zile. In tot acest timp, el nu a facut niciun pas, desi fierbea si dorea sa ii spuna doamnei fara nume cat de mult o place si ce simte pentru ea.

Mie mi-a spus ca nu are curaj si ca probabil va regreta daca nu ii va transmite mesajul sau. In ultima zi, ea a plecat spre gara pentru a lua trenul spre casa. El avea tren la cateva ore dupa ea si nu stia ca doamna fara nume urma sa plece inaintea sa. Nu apucase sa isi ia nici macar la revedere.

Afland ca ea era deja la gara, s-a grabit, chiar daca era putin probabil sa o mai prinda. Avea timp 15 minute pentru a ajunge si a ii spune ce simte desi se afla la 3-4 km de unde era gara fara nume. Ajunge acolo si intreaba de trenul ei, de la ce peron pleaca, poate, poate avea intarziere. Afla ca trenul ei a plecat. Starea i s-a schimbat. Pe moment, isi reproseaza lipsa de curaj si ca nu a putut sa ii spuna ce simte.

Urma sa aiba parte insa de o surpriza. Starea sa, lipsita de orice speranta si abatuta, urma sa se schimbe in cateva secunde. Parca de nicaieri, pe peronul din fata garii fara nume apare ea. Pierduse trenul si trebuia sa mai astepte cam o ora pentru a lua altul. Cand a zarit-o, s-a dus glont la ea si i-a spus ce simte. Deodata a prins curaj. A sarut-o acolo pe peron si au mai petrecut o ora impreuna. O ora care era prea putin. Urmau sa se mai vada de cateva ori.

Dupa ce ea a plecat, s-a intors si mi-a spus ce s-a intamplat. A fost ceva ce rar mi-a fost dat sa aud. Cumva vorba ca gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila este adevarata si se aplica din plin in povestea noastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s