Bucuresti-Arad cu trenul Astra Trans Carpatic

De ceva timp circula pe ruta Bucuresti-Arad trenul operat de Astra Trans Carpatic. Vagoanele sunt realizate la Astra Vagoane Arad.

Cum sunt conditiile?

Am mers cu acest tren si va pot spune ca a fost o experienta placuta. Si la noi in tara poti calatori in conditii civilizate, ca in vest, daca se doreste acest lucru. Scaunele sunt confortabile iar toaletele curate. Vagoanele sunt si ele curate si dispun de aer conditionat, priza, monitoare ce iti arata ruta, viteza de deplasare si temperatura de afara. Ai si conexiune la internet.

Astra
in gara langa trenul Astra Trans Carpatic

Aici poti viziona un reportaj realizat de Kanal D in care eu vorbesc despre acest tren (ma deplasam pe ruta Bucuresti-Constanta). Vara, circula pe traseul Arad-Constanta (sezon estival) via Bucuresti. Mai jos vei gasi un link unde poti vedea toate rutele deservite de compania Astra Trans Carpatic.

Cat costa?

Pretul biletului la clasa a II-a este de 100.60 RON. Trenul Trans Carpatic circula o data pe zi, in timp ce la CFR sunt mai multe curse. Va trebui sa va faceti cont pe site.

This image has an empty alt attribute; its file name is capture-1.png

La ce ora pleaca?

Trenul pleaca din Bucuresti la ora 20:06 si soseste la Arad la ora 10:42. Din Arad spre Bucuresti pleaca la 19:30 si soseste la 05:35 in Gara de Nord.

Ruta este Bucuresti-Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebes-Timisoara-Arad si retur.

De unde cumpar bilete?

Biletele pot fi cumparate si online.

Detalii cu privire la alte rute gasiti aici

Chiar merita sa faceti o plimbare cu aceste trenuri, macar din curiozitate. Se poate si la noi!

6 gânduri despre „Bucuresti-Arad cu trenul Astra Trans Carpatic

  1. Buna ziua. Ma intereseaza care este pretul a 4 bilete dus-intors Bucuresti-Arad, doi adulti si 2 copii (6 respectiv 9 ani), la vag dormit sau cuseta. Multumesc.

    Apreciază

    1. Conform site-ului, pentru copii (aplicabil pana la implinirea varstei de 10 ani) biletul costa 47.6 RON, iar pentru adulti 91.6 RON. Total 278.4 pentru 2 adulti si 2 copii.

      -> “Copil ” – se consideră copii până cel mult la împlinirea vârstei de 10 ani, la data călătoriei, inclusiv cei până în 5 ani pentru care se solicită loc separat. Dacă nu se cere loc separat, copiii de până la vârsta de 5 ani, beneficiează de gratuitate la călătoria cu trenul. În tren personalul cu atribuţii de verificare şi control, poate solicita să se facă dovada vârstei copiilor prin prezentarea unei copii a certificatului de naştere. Aceşti călători vor plăti tariful redus de „copil”;

      Apreciază

Lasă un comentariu